Larm & Säkerhet – Skydda hem & verksamhet med vårt omfattande sortiment av säkerhetslösningar.

Inbrottslarm, brandlarm, öppna och brandknappar, kodlås, magnetkontakter, och mycket mer – vi har allt du behöver för att hålla ditt hem och företag säkert. Med våra elektroniska hänglås och skåplås behöver du inte oroa dig för att tappa nycklarna eller ha någon obehörig som tar dem.

Våra seismiska detektorer och glaskrossdetektorer upptäcker och larmar vid minsta rörelse och kan hjälpa dig att förhindra intrång. Om något skulle hända, är våra larmöverföringssystem utformade för att snabbt och pålitligt meddela räddningstjänsten.

Våra driftlarm för kyla, vatten och temperatur övervakar din verksamhets avgörande system och kan hjälpa dig att förhindra kostsamma utbrott. Med våra passer- och integrerade säkerhetssystem, kan du ha fullständig kontroll över vem som har tillgång till din fastighet eller dina känsliga områden.

Och om du någonsin känner dig hotad eller i fara, har vi överfallsknappar och trygghetslarm som kan aktiveras snabbt och enkelt.

Skydda dig själv, din familj och ditt företag med vårt omfattande utbud av larm och säkerhetsprodukter. Utforska våra kategorier och hitta rätt lösning för dig.
Beställ idag och få lugn och ro imorgon.

Larm & Säkerhetssystem Kategorier

Visar 1–20 av 880 resultat