Varumärken

Varumärken

Abloy

Assa Abloy är en multinationell koncern inom lås-, säkerhet och dörrlösningar, och finns totalt i 70 länder.

Abus

ABUS är en global koncern som grundades i Tyskland 1924, då vid namn August Bremicker und Söhne. Idag arbetar mer än 3 000 personer med att utveckla och leverera säkerhetslösningar inom koncernen. I Norden representeras ABUS av två dotterbolag: ABUS Scandinavia AB i Sverige och Finland som i huvudsak arbetar med försäljning och rådgivning och ABUS-Gruppen Nordic A/S i Danmark. I ABUS-gruppen ingår företagen: ABUS August Bremicker Söhne KG, ABUS Security-Center GmbH & Co. KG, ABUS Pfaffenhain GmbH och ABUS Seccor GmbH.

Acandia

Acandia är ett ingenjörsföretag som erbjuder produkter och tjänster inom mät- och styrteknik. Genom att kombinera olika teknikområden, kompetenser och produkter är målet att förse marknaden med hållbara lösningar för en bättre framtid. Mottot är att lösa kunders mätbehov bättre och billigare än vad de själva eller konkurrenter kan. Acandia finns representerade i Sverige, men når ut till hela Norden.

ADDSECURE

AddSecure förser över 50 000 affärskunder och partners runt om i Europa med förstklassiga lösningar för säkrad kritisk kommunikation och datahantering. Kunderna är verksamma inom säkerhetsbranschen, inom fastighetssäkerhet och -automation, inom digitala trygghetslarm, inom transport och logistik, och inom energibolag och smarta städer.

Ajax Systems

Ajax Systems är en europeisk tillverkare av professionella säkerhetssystem med funktioner för smarta hem. Med ett stor utbud av installations- och användarvänliga produkter är Ajax Systems ett perfekt val för den som vill skydda sitt hem från inbrott, brand och översvämning.

AL-KO

AL-KO KOBER GROUP grundades 1931 av Alois Kober som liten smidesverkstad i sydtyska Großkötz nära staden Günzburg och räknas idag med affärsområdena trädgårdsteknik, luftteknik och fordonsteknik till de globala aktörerna bland tyska medelstora företag. Vid sidan av den världsomspännande marknadsföringen av professionell trädgårds- och skogsutrustning är AL-KO även verksamt som tillverkare av komplex ventilations- och klimatutrustning för industriell användning.

Alarmtech

Alarmtech Sweden AB är ett svenskt företag med mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av högkvalitativa säkerhetsprodukter.

Anchor

Anchor Lås AB har en lång tradition av att utveckla och producera lås i Eskilstuna. När allt fler företag väljer att placera tillverkning i utvecklingsländer satsar Anchor Lås på egen tillverkning i Sverige. Detta för att säkerställa korrekt råmaterial, härdning och ytbehandling så att produkterna håller en hög och jämn kvalité.

Aptus

Aptus är ett varumärke tillhörande Assa Abloy, som ska bidra till att skapa ett tryggt och trevligt boende i flerbostadshus och en kostnadseffektiv fastighetsförvaltning för fastighetsägaren.

Aritech

Aritech levererar integrerade säkerhetslösningar som passerar de traditionella gränserna mellan passersystem, inbrott och video. Som en del av Carrier är de engagerade i att skydda människor och tillgångar genom att leverera säkrare, miljövänligare och effektivare byggnader i ett brett spektrum inom detaljhandel, kommersiella kontor, finansiella institutioner, skolor och bostäder.

Assa Abloy

Assa Abloy är en multinationell koncern inom lås-, säkerhet och dörrlösningar, och finns totalt i 70 länder.

Ateco

Ateco har över 30 års erfarenhet av brandsäkerhet och företagarna är behöriga brandingenjörer i botten. ATECO startades 2004 med tillverkning av skyltar och dekaler med kundlogo. Företaget har sedan dess fortlöpande utökat sortimentet och har nu ett komplett sortiment av brandlarmprodukter som marknadsförs mot branschens aktörer. Sortimentet består av egenkonstruerade och direktimporterade produkter samt andra produkter från välkända varumärken.

Axema

Axema grundades 1992 och har närmare trettio medarbetare med lång erfarenhet från säkerhetsbranschen. Huvudområdet är förenklat boende genom passerlösningar och information- och bokningstavlor för flerfamiljshus. Produkterna är robusta och användarvänliga och anpassade för nordiska förhållanden. All utveckling och tillverkning sker i Sverige och huvudkontoret ligger beläget i Stockholm. Över 100 000 dörrar är försedda med produkter från Axema.

Bäne Beslag

Bäne Beslag är företaget som specialiserat sig på att fillhandahålla olika typer av beslag av allra högsta kvatlité. Förutom ett stort standard-sortiment går det att tillverka helt unika produkter och serier för olika typer av behov.

BEA

BEA är en ledande tillverkare av sensorlösningar för automatiska dörrsystem. Företaget grundades 1965 och huvudkontoret ligger i Liège, Belgien. BEA har också kontor i USA, Japan och Kina, och deras produkter finns runt om i världen.

Bema

Bema Kättingmäster ingår i en Skandinavisk koncern och är marknadsledande på både standard- och specialanpassade lösningar Inom: - lyftredskap, mjuka lyft, lyftblock - alla typer av kätting, låskätting, snökedjor, slirskydd/skogskedjor, surrning/lastsäkring, spännband och stållinor.

Beslagsgrossisten

Beslagsgrossisten AB är ett anrikt företag som funnits med sen 2008 i sin nuvarande form. Bolaget har alltid haft som mål att hela tiden arbeta för att tillgodose de behov som kunderna har och alltid erbjuda service i toppklass.

Beslagsgruppen

Vårt sortiment omfattar såväl standardprodukter som säkerhetsprodukter för användning vid utsatta lägen där kraven på pålitlighet är höga. Våra produkter är modernt och funktionellt designade för att smälta in i sin omgivning och erbjuda fullgott skydd. Du finner våra lås och beslag hos fackmannen, hos grossister samt i bygghandeln.

Beslagskonsult

Beslagskonsult AB grundades 1991 och har ett gediget tekniskt kunnande inom beslagsområdet. Företaget ligger strax utanför Göteborg, i Billdal och marknadsför produkter avsedda för fönster och dörrar för industrin och återförsäljarledet inom byggmaterial- och konsumenthandeln.

Bircher

BBC Bircher Smart Access använder sig av beprövade tekniker för att uppfylla sina högt ställda krav på säkerhet och tillförlitlighet på bästa sätt. Den tekniska kompetensen omfattar tryckkänsliga och beröringsfria sensorsystem. BBC Bircher Smart Accesss kontaktlösa sensorer bygger på radarteknik samt aktiv och passiv infraröd teknik.

Bosch

Idag sysselsätter Bosch i Sverige cirka 1 900 medarbetare inom de fyra affärsområdena; Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods samt Energy and Building Technology. Huvudkontoret ligger i Kista, varifrån det bedrivs försäljning och utbildning inom divisionerna Automotive Aftermarket, Power Tools och Building Technologies.

Burg-Wächter

BURG-WÄCHTER är en av de ledande internationella tillverkarna och leverantörerna av hänglås, dörr- och fönstersäkerhet, mätteknik, kassaskåp, kassalådor, brevlådor och åtkomstkontroll. Den verkliga ”produkten” är dock säkerhet.

Cardkeep

Cardkeep är nordens största tillverkare/distributör av tillbehör för säker id- och passerkortshantering.

Carrier

I hem, i byggnader och i hela kylkedjan, litar kunder runt om i världen på Carrier för innovativa lösningar och tjänster för att möta de mest väsentliga behoven – och de största utmaningarna.

CDVI

CDVI Sweden AB ingår i CDVI-koncernen, ett internationellt företag inom säkerhetsbranschen. Koncernen har kontor och fabriker i över 10 länder på fem kontinenter och huvudkontoret ligger i Paris med tre fabriker utanför Paris. Tillverkningen av produkterna sker i egna fabriker i Frankrike och Italien (en av få tillverkare av elektromagneter där produktionen ligger i Europa). Utvecklingen av alla produkter sker inom koncernen i Frankrike, Italien, Tyskland och Kanada.

Comet System

COMET System är en ledande tillverkare av produkter och system för mätning, övervakning och styrning av temperatur, luftfuktighet, barometertryck, koldioxid CO2 samt andra parametrar.

ComNet

ComNet är en tillverkare av ljud, video, data och Ethernet-kommunikationsprodukter och ligger i Danbury, Connecticut, USA och Leeds i Storbritannien. Fokus är att tillhandahålla innovativa kommunikationsnätverkslösningar till Säkerhetsmarknaden. Comnets produktportfölj är inriktad på att överföra signaler via olika media i tuffa miljöer, med lösningar från allt inom fiber och koppar till trådlöst, och passar perfekt ihop med till exempel inbrottslarm eller passersystem där man behöver knyta ihop en byggnad med en annan över långa sträckor.

Conlan

Conlan grundades 1991 av en grupp universitetsstudenter med det enda syftet att utveckla och producera en enkel, väldesignad och användarvänlig knappsats för åtkomstkontroll. Efter några års utveckling blev detta projekt det välkända CT2000, som fortfarande är en del av företagets produktportfölj.

Cotag

Cotag lästeknologi, en del av Vanderbilt.

d line

D line är ett ledande danskt designmärke från 1960-talet. Filosofin är att de bästa idéerna svarar på ett behov. Detta började för sextio år sedan när den danska designern Knud Holscher arbetade under Arne Jacobsen på St Catherine's College Oxford. Det var hans behov av en högkvalitativ, koordinerad linje av arkitektoniska produkter av rostfritt stål som satte starten för företaget.

Dallas

Beskrivning saknas.

Datacard

OUR STORY BEGAN IN 1969, with the founding of Datacard Corporation and the advent of secure, high-speed payment and identity card printers.

Deltaco

Svenska Deltaco är kända för sitt utbud av tillbehör och nätverksprodukter, såsom kablar, kontakter och transformatorer.

Digital Security Controls

DSC är ett globalt varumärke med huvudkontor i Toronto. Produkter som Power, NEO, Iotega och med överlägsen prestanda och tillförlitlighet i mer än 140 länder

Dinbox

Dinbox tillhandahåller produkter för flerfamiljshus och kontor. Ett innovativt, responsivt system som enkelt integrerar de olika delarna av fastigheten; allt från passage till post- och pakethantering, bokning och kommunikation.

dormakaba

Dormakaba är ett av de tre största företagen inom åtkomstkontroll och säkerhetslösningar på den globala marknaden. Produkterna omfattar alls som behövs för säker åtkomst till byggnader och rum, allt från en enda källa. Företaget har över 16 000 anställda och många partners i över 130 länder.

EasyAccess

Easy Access är ett norskt företag med produkter inom lås- och säkerhetssystem. Easy Access produkter är framtagna för den skandinaviska marknaden med fokus på design och kvalité.

EasyBadge

Allt du behöver för att designa och skriva ut dina ID-brickor. Banbrytande lättanvänd programvara med en bekymmersfri skrivare och förbrukningsmaterial, ett paket som garanterar en stressfri installation.

Elatec

ELATEC är ledande globala leverantörer av lösningar relaterade till kortdistans trådlösa läsare/skrivare.

Entrematic

Entrematic är sedan 2021 en del av ASSA ABLOYS varumärke.

Entrust

Entrust har etablerat säkra förbindelser över hela planeten och till och med ut i rymden. De har möjliggjort pålitliga betal- och kreditkortsköp med sina kortutskrifts- och emissionstekniker.

Evolis

Evolis tillverkar id-kortsskrivare av plast för utskrift och personalisering av id-brickor: student-id-kort, lojalitetsprogram, bankkort, transportkort, medlemskort, körkort, identitetskort, id-kort, anställdsbrickor, röstkort, hälsokort, åtkomstbrickor, och besöksmärken

EVVA

EVVA utvecklar och tillverkar mekaniska och elektroniska passerkontrollsystem. EVVA har varit ett familjeägt företag ända sedan det grundandes 1919 i Wien varifrån forskning och utveckling fortfarande sker.

Ewimar

Ewimar är en av de ledande tillverkarna av överspänningsskydd för IT-system, CCTV-installationer och för Gigabit LAN-nätverk. De används ofta i CCTV-installationer, i byggnadsautomationssystem och industriell automation.

Exma

Exma är ett företag med målbilden att alltid ligga i framkant inom utveckling av lås och närliggande produkter – med fokus på säkerhet, kvalitet och användarvänlighet. Med erfarenhet av såväl högsäkerhetsanläggningar som bostadshus i ryggen, kan företaget leverera säkerhetslösningar av högsta klass och med unika möjligheter till skräddarsydda speciallösningar.

Extronic

Extronic Elektronik Aktiebolag förmedlar larmutrustningar och som har en gedigen kunskap inom elektronik och teknik vad gäller säkerhetsprodukter.

EZVIZ

EZVIZ är HIKVISIONs varumärke med något enklare produkter och förmånliga priser, avsedda för konsumentmarknaden.

Faac

Faac Nordic ab är ledande inom automatiska system för grindar, portar och dörrar. Faac har funnits över femtio år i branschen och lägger stor vikt vid forskning och utveckling.

Fargo

Lösningar för säkra ID-kortskrivare. Världens bredaste portfölj av avancerade ID-kortskrivare och kodare.

Flexstop

FLEXSTOP är varumärket med samma namn som produkten. FLEXSTOP är väggmonterade dörrstoppare ensamma i sitt slag, utvecklad för att passa alla typer av dörrmiljöer.

Geze

Geze grundades 1863 och har sedan dess utvecklats till ett internationellt framgångsrikt familjeföretag som är involverade i fastighetslivscykelns olika faser. Företaget erbjuder innovativ dörr-, fönster- och säkerhetsteknik till smarta byggnader.

GLUE

Glue är resultatet av ett identifierat behov där lösningen är digital passerteknik. Glue fokuserar mycket på tillfälliga tillträden när tjänster och leveranser till hemmen ökar. Diego Olivia är VD och grundare och har en internationell bakgrund inom företag som t.ex. Facebook och medgrundaren Carl Johan Grandinson har startat upp en av Skandinaviens ledande mediebyråer.

Habo

Habo är företaget från orten med samma namn. Smidesverkstaden som utvecklats till ett av Nordens ledande företag inom funktionella beslag och inredningsdetaljer. Med 100 år av erfarenhet fortsätter Habo att utveckla med känsla för design och omsorg om detaljer.

Hikvision

Hikvision har sitt ursprung i Kina och är en världsledande leverantör av säkerhetsprodukter och lösningar. Hikvision är kända för prisvärda produkter inom CCTV, övervakning och larm för såväl företag och industri som för villor och bostäder.

Honeywell

Honeywell levererar dörrklockor och tillbehör för en global marknad.

HOPPE

HOPPE-gruppen utvecklar, producerar och marknadsför handtag och beslag i aluminium, rostfritt stål, plast och mässing för dörrar och fönster. Sedan mitten av 70-talet är företaget marknadsledande i hela Europa inom sitt segment.

Hotron

Hotron grundades 1968 av Tadamori Honda i Tokyo, Japan, och är marknadsledande inom tillverkning av sensorer, säkerhetsanordningar och brytare för den globala dörrautomatindustrin.

Housegard

Housegard har utvecklat produkter inom brandsäkerhet sedan 1991. Med en produktportfölj i ständig utveckling erbjuder de brandskydd med allt från brandsläckare med marknadens högsta släckeffekt 55A, brandfiltar, brandstegar och smarta, seriekopplade brandvarnare. Allt för det smarta och säkra hemmet.

ID Lock

Norska ID Lock AS är en del av NorDan-gruppen, som är en av Europas ledande dörr- och fönstertillverkare. ID Lock är varumärket för smarta, elektroniska lås och tillbehör där ID Lock 150 är en välkänd modern klassiker som eftermonteras

IDP

Beskrivning saknas.

Incedo Open

Beskrivning saknas.

Innovonics

Med mer än 30 år av kommersiellt ledarskap inom trådlöst tillhandahåller Inovonics trådlösa sensornätverk med hög prestanda inom branscher som kommersiell säkerhet, seniorboende, flerfamiljsundermätning, kommersiell övervakning och kommersiell brand

Jansson

Sedan starten 1978 har Jansson industi utvecklats till en komplett leverantör av plåtprodukter. Janssons industri stansar, bockar, pressar och svetsar i sina lokaler i Gnosjö.

Javelin

Beskrivning saknas.

JC Kontakter

JC Kontakter är specialiserade inom armbågskontakter och har utvecklat en rad olika varianter för olika behov. Alltid väl synliga och lätt aktiverade med armbåge, hand eller höft.

JC-kontakt Tillbehör

JC Kontakter är specialiserade inom armbågskontakter och har utvecklat en rad olika varianter för olika behov. Alltid väl synliga och lätt aktiverade med armbåge, hand eller höft.

Kaba

Sedan ett antal år har Dorma och Kaba slagits ihop och bildat dormakaba.

Magicard

Magicard grundades 1992 och är en pionjär inom ID-kortsutskriftsteknik med ett komplett utbud av stationära enheter för att möta alla lokala, on-demand, säkra krav på ID-kort utfärdande.

Matica

Matica utvecklar, tillverkar och marknadsför högpresterande, mellanklass- och stationära lösningar för industriella kortpersonalisering och kortutskick.

Menova

Menova är ett anrikt familejföretag som tillverkar fönsterlås, beslag och postinlägg. Mycket av produktionen sker fortfarande på hemmaplanen i Eskilstuna.

Metallfabriken

Metallfabriken Norden AB producerar svenska kvalitetsprodukter som beslag i huvudsak i mässing, men även i aluminium och rostfritt.

Milleteknik

Milleteknik grundades i Sverige 1993 och fokuserar på att leverera säker energi med innovativ reservkraft. Tillverkningen består av batteribackuper för skydds- & säkerhetsbranschen, industrin och andra aktörer som kräver högsta energitillgänglighet i sina säkerhetssystem såsom brandlarm, passersystem och utrymningslarm.

Nexa

Nexa utvecklar ett flertal produktvarumärken inom trådlös styrning (smarta hem) och brandskydd (trygga hem). Trådlösa produkter och system för hemautomation förenklar vardagen i miljoner hem runt om i Norden.

NeXus

Nexus är en del av IN Groupe och ett är ett företag som arbetar med identitetshantering – dvs säkra identiteter för personer och saker. Det kan röra sig om samhällsservice, infrastruktur, finansiella tjänster och mycket mer.

Nivex Topsafe

Nivex Toppsafe har arbetat med säkerhetsskåp och säkerhetsrelaterade produkter i över 40 år. Nivex Toppsafe arbetar med Säkerhetsskåp, Nyckelskåp, Nyckelgömmor, Brandklassade Stöldskyddsskåp S2, Dokumentskåp, Arkivskåp/Vertikalskåp, Värdeskåp, Medicinskåp och Stöldfördröjandeskåp m.m.

NoWay

NoWay arbetar för att säkra upp hem och arbetsplatser. Effektiva, eleganta och enkla system som är lätta att montera, men närmast omöjliga att forcera. Alltid energisnåla och miljövänliga. Svensk innovation och design när den är som bäst.

Olda

OLDA har utvecklat och tillverkat specialverktyg och utrustning sedan 1985. Största verksamheten gäller fordonsindustri och andra tillverkningsindustrier men företaget har även en särskild avdelning för tillverkning av eget utvecklade dörrbeslags-produkter, exempelvis automatiska kantreglar för pardörrar.

Optex

OPTEX är en ledande tillverkare och en global leverantör av detektionssystem. Företaget har två huvudkontor i Europa, var och en tillägnad en specifik affärsdomän -Security och Entré-, som syftar till att vara nummer ett på sina respektive specialistmarknader.

Övriga

Beskrivning saknas. Övriga varumärken som ej listats.

PAC

PAC Stanley Proximity Tokens i val av färger. Kompatibla med PAC Access Control Proximity-system och utbytbara med det befintliga tokensortimentet.

Paradox

Paradox erbjuder produkter inom inbrottslarm, passagesystem, integrerade system, kameraövervakning, personlarm, brandlarm och porttelefoni.

Paxton

Paxton har funnit i över 30 år och designar och tillverkar säkerhetslösningar för flera olika sorters byggnader. Varje år säkras cirka 25 000 byggnader världen över av Paxton-produkter. Huvudkontoret finns i Brighton, men företaget finns representerat i 12 länder och exporterar till över 60 länder världen runt.

PK Cell

PKCELLs produkter inkluderar Ni-Mh/Ni-Cd uppladdningsbara batterier, alkaliska batterier, supertunga batterier, alkaliska och litium knappceller, Li-SOCI2, Li-MnO2 batterier, batterier för sladdlösa telefoner, laddare och powerbanks

PrismaTibro

Prismatibro har fyra produktfamiljer med gemensamma nämnare i elektronik och mekanik; Prisma Daps, Prisma Button, Prosma DI, Prisma Light . Avancerade funktioner i kombination med enkla lösningar har skapat framgång över hela världen.

ProSelect

Proselct är ett varumärke under Nexa – speciellt framtaget för proffsmarknaden. Alla produkterna uppfyller de standarder och säkerhetskrav som krävs vid ny- och ombyggnationer.

Pulsar

Pulsar grundades i 1994 i Polen och producerar utrustning och tillbehör för larmsystem, passerkontroll och CCTV. Företaget har 230 anställda spridda i flera länder.

RCO

RCO Security AB utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passer- och säkerhetssystem. Allt från enklare lösningar till hela integrerade system för styrning av passage och inbrottslarm.

Rikamo

Rikamo erbjuder förutom smidesprodukter som grindar och räcken säkerhetsgaller och inkrypningsskydd i flera utföranden.

Risco Group

Risco - Agility larm med kamera Inbrottslarm Trådlöst Agility 2-3 och 4Stonehouse är nu distributionspartner tillsammans med Techsec i Sverige på välkända Agility.

robur
Robur Safe

Robur Safe grundades 1970 och är en ledande tillverkare av säkerhetsprodukter till banker, detaljhandeln, statliga myndigheter och företag, landsting, kommuner och privata företag i stora delar av världen. Roburs affärsidé är att utveckla, tillverka, testa och marknadsföra säkerhetsprodukter. Huvudkontoret och produktionen ligger i Slöinge strax utanför Falkenberg. Robur är sedan lång tid kvalitets- (ISO 9001) och miljöcertifierade (ISO 14001).

Robust

ISAB står för Instrumentfirman Sjöholm AB. Bolaget startades 1982 och har tillverkat elektriska lås och beslag under varumärket ROBUST sedan dess. Produkterna konstrueras och produceras till allra största del från grunden i Sverige.

Roca

ROCA är ett familjeföretag som grundades 1976 och företaget har idag 50 anställda med huvudkontor i Tyresö/Stockholm och dotterbolag i Danmark, Finland, Tyskland, Kina och Taiwan. ROCA arbetar aktivt för att minska belastningen på miljön genom att tillämpa ISO 14001:2015 och är certifierade enligt ISO 9001:2015.

SafeE

SafeE AB är ett familjeföretag som startades 2005 i Stockholm. SafeE förser marknaden med säkerhetsprodukter som coverlocks, dörrspärrar, fönsterhaspar, kodlås, vajrar och jobbar i huvudsak mot återförsäljare.

Safetron

SAFETRON AB har sedan starten 1993 utvecklat och tillverkat marknadsledande elektroniska lås för den Skandinaviska marknaden. Innovation och kvalitet är ledord för företaget och utveckling och produktion arbetar i nära anslutning till varandra för att effektivt utveckla nya produkter men också förädla och vidareutveckla redan befintliga låstyper. Produkterna är därmed svensktillverkade.

Salto

SALTO grundades 2001 med målet att utveckla ett system för passerkontroll i världsklass som var enkelt att använda och extremt effektivt. En sådan lösning måste vara enkel att installera och ställa in, kostnadseffektiv, pålitlig, komplett och framtidssäker. Resultatet blev SVN-plattformen - de första fristående, batteridrivna elektroniska låsen för åtkomstkontroll.

Samsung

Samsung är världsledande inom mobila och tekniska innovationer och har under 2000-talet dominerat mobiltelefonmarknaden. Samsung har en rad olika produktområden så som hemelektronik och vitvaror, underhållning (TV, Ljud), It och datorer och även säkerhet med kameralösningar.

Sapa

Sapa är ett av Hydros varumärken som erbjuder kompletta system i aluminiumprofiler inom affärsområdena Byggsystem, Transportsystem och Golvsystem. Sapas produkter kännetecknas av skandinavisk enkelhet, användarvänlighet, komfort, säkerhet och hållbarhet.

Satel

En tillverkare av professionella enheter för larmsystem. I företagets produkterortiment ingår först och främst larmcentraler och trådlösa larm

Schneider Electric

Schneider Electric SA är en världsomspännande elektroteknikkoncern med huvudkontor i Paris och verksamhet i över 100 länder.

Secuyou

Secuyou är ett danskt företag som grundades av entreprenören Leo Laursen 2008 och som erbjuder trådlösa lås för fönster och altandörrar. Grundidén bygger på att man ska kunna låsa fönster och altandörrar med bara ett klick på en knapp, precis som att låsa en bil. Låsen kan manövreras av ett larmsystem eller andra hemautomationssystem. Idag ägs företaget av Leo Laursen och Jens Albertsen och visionen är att "ge bekvämlighet och säkerhet i människors vardag".

Secwise

Secwise är namnet på en rad prisvärda på-hyllan-produkter som hänglås, låssprayer, vajrar med mera.

Siemens

Siemens AG är ett tyskt multinationellt konglomeratföretag och det största industriella tillverkningsföretaget i Europa med huvudkontor i München med filialer utomlands. Bolagets huvudavdelningar är industri, energi, hälsovård och infrastruktur och städer, som representerar företagets huvudsakliga verksamhet.

Simons Voss

Tyska Simons Voss har funnits i 20 år och har vidareutvecklat det klassiska mekaniska låssystemet med digital teknik och många extrafunktioner. Idag har SimonVoss en stor tekniskt och innovativ produktportfölj och säljer till en världsmarknad.

Söderhamn Innovation

Söderhamn Innovation är ett familjeföretag som tar fram olika typer av nödöppnare. Företaget ligger i Söderhamn, i Hälsingland, och grundades på 60-talet ( Ställverksprodukter AB) men fick sin nuvarande form i ett generationsskifte i verksamheten 1986.

Solar Sverige Aktiebolag

Solar är en av landets ledande leverantörer inom säkerhet

SPC Vanderbilt

SPC Vanderbilt.

STEP

STEP elektromekaniska lås utmärks av rejäla konstruktioner med lång livslängd. Bakom varumärket STEP står företaget Stendals El AB med huvudkontor och egen produktionsanläggning i Västerås. Här säkerställs hög kvalitet och driftsäkerhet i varje produkt.

Stonehouse Security

Stonehouse har haft verksamhet sedan 1986 i säkerhetsbranschen genom egna installationsföretag och som distributionsföretag. Eftersom de jobbar så nära marknaden får de alltid återkoppling när det gäller ny teknik och trender som kommer, allt för att de ska ha ett så prisvärt och aktuellt sortiment som möjligt.

Swansons

Swansons Telemekanik AB började 1986 med att specialtillverkning kraftiga DC/DC omvandlare för mobila system. Sedan dess har företaget fortsatt att tillverka kundanpassade strömförsörjningar. Vid sidan av ett brett standard-strömförsörjningsprogram.

Swansons Telemekanik AB

Swansons Telemekanik AB började 1986 med att specialtillverkning kraftiga DC/DC omvandlare för mobila system. Sedan dess har företaget fortsatt att tillverka kundanpassade strömförsörjningar. Vid sidan av ett brett standard-strömförsörjningsprogram.

Systemtext

Systemtext är ett Malmöbaserat företag som har ett brett utbud vad gäller skyltning för säkra arbetsplatser och samhälle. All produktion från idé till färdig skylt, sker i egen regi.

Täcla

Täcla är ett företag som utvecklar dörrstopp för att att skydda entréer. Deras mål är enkelt, de vill vara det första alternativet när det kommer till att skydda värdefulla dörrar i alla tänkbara miljöer, och dessutom kunna erbjuda det tillsammans med snygg design, ett hållbart koncept och enkel montering. De arbetar kontinuerligt med att utveckla nya högkvalitativa produkter som kan hjälpa dig som kund i din vardag.

TagMaster

TagMaster är levererar robusta, pålitliga och lättanvända lösningar för identifiering och identifiering av fordon för krävande miljöer med användbar information som går att lita på.

Tele Radio

Tele Radio grundades i Sverige 1955 och har sedan dess utvecklats och expanderat att nå en världsmarknad. Huvudkontoret ligger i Askim, utanför Göteborg. All produktutveckling sker internt för största möjliga kontroll av produktionen.

Teletec

Distributör i Norden för professionella säkerhetsprodukter för bland annat inbrottslarm, brandlarm, kameraövervakning, passerkontroll och porttelefoni.

Trioving

Beskrivning saknas.

Tufvassons

Tufvassons är en totalleverantör av elteknik som utvecklar och säljer innovativa och pålitliga produkter inom tre affärsområden: strömförsörjning, förbindningsteknik och elkvalité.

Tylock

Tylock är mest kända för sina släpvagnslås som passar till de flesta släpfordon med 50 mm kula. Du låser lätt både kopplat och okopplat släp eller husvagn.

UTC.

UTC Fire & Security är varumärket för en serie med produkter för brandskydd.

Vanderbilt.

2012 grundades Vanderbilt Industries från tidigare Schlage Electronic Security som var en avknoppning av Ingersoll Rand. 2015 utökar Vanderbilt sin täckning med förvärvet av Siemens Security Produkter. Vanderbilt har en mängd produkter inom flera områden som brandskydd och passersystem.

Vingcard

VingCard Elsafe, vars ursprung var i Moss, Norge, är en internationell tillverkare av hotelllåssystem, elektroniska värdeskåp på rummet och energiledningssystem.

Vision Home

Vision Home är varumärket och namnet på en serie digital handtag med Skandinavisk design och smart funktionalitet.

Yale

Yale Doorman är ett säkert, innovativt digitalt lås som blivit mycket populärt på marknaden. Yale är ett varumärke under ASSA ABLOY.

Zebra.

Zebra Technologies Corporation är ett amerikanskt mobilt datorföretag som specialiserat sig på teknik som används för att känna av, analysera och agera i realtid. Företaget tillverkar och säljer teknik för märkning, spårning och datorutskrift.