DSC Larm – Trådlösa säkerhetssystem och tillbehör för trygghet

Upptäck vårt breda utbud av trådlösa larm och tillbehör för säkerhetssystem som kommer att ge dig trygghet och säkerhet för din fastighet. Med fokus på DSC Larm och deras PowerSeries Neo-lösning kan vi erbjuda prisbelönta produkter som är optimerade för att möta dina specifika behov.
Här ser du alla produkter med manualer från DSC.

DSC passar utmärkt för både företag och exklusiva bostäder där funktion, säkerhet och kvalité har hög prioritering.

DSC larm har SBSC-intyg.

DSC Larm Kategorier

Visar 1–20 av 106 resultat

Certifikat & Intyg

Kvalitetssäkrat och certifierat av Svensk Brand & Säkerhetscertifiering (SBSC)
Powerseries Neo i Larmklass 2
Powerseries Pro i Larmklass 3

Certifikatet intygar att produkten är testad och godkänd av ett ackrediterat provningslaboratorium och uppfyller de högt ställda internationella kraven på miljöklassning, funktionalitet och spårbarhet. Genom att välja certifierade produkter gör du en bra affär på lång sikt, du kan vara trygg i att produkten uppfyller kraven mot de gällande normer som finns och försäkringen gäller. Med icke certifierade produkter kan hela eller delar av ersättning vid inbrott utebli.

PowerG - Trådlös teknologi

Den revolutionerande kommunikations-teknologin PowerG är framtagen för att hantera trådlösa installationer i krävande företagsmiljöer. Tekniken som är fullt ut 2-vägs mellan alla enheter ger större flexibilitet samt högre driftsäkerhet än vad något annat säkerhetssystem har kunnat uppvisa tidigare.

PowerSeries Neo - Pålitlig larmteknik - certifierad av SBCS i Larmklass 2

Ett skalbart system med möjligheter till konstruktion, genom en kombination av konventionell trådbunden teknik och ny avancerad trådlös teknik, öppnar för unika möjligheter. PowerSeries Neo sätter en ny standard i ett unikt flexibelt säkerhetssystem för både små och stora installationer.

PowerSeries Pro - Senaste tillskottet i DSC familjen - certifierad av SBCS i Larmklass 3

Med PowerSeries Pro erbjuds ett larmsystem med larmklass 3 (SBSC). Detta system ger kunden en larmlösning där kommunikationen alltid är krypterad, vare sig det sker via IP eller trådlöst. Integrationsmöjligheter med andra system är stora och plattformen är utvecklad utifrån att kunna erbjuda lösningar i framtiden för att överträffa konkurrensen.