Kortskrivare – Upptäck vårt omfattande utbud

Välkommen till vår kategori för kortskrivare!

Kortskrivare från de största tillverkarna till oslagbara priser

Hos oss hittar du ett omfattande utbud av skrivare från de största tillverkarna till oslagbara priser. Vi köper direkt för att kunna pressa priserna och vi rekommenderar följande fabrikat: Entrust, Evolis, Fargo, Javelin, Magicard, Matica och Zebra som tillverkar högkvalitativa kortskrivare till konkurrenskraftiga priser.

Kortskrivare för alla behov

Vi är stolta över att kunna erbjuda kortskrivare från dessa välrenommerade fabrikat, som är kända för sin pålitlighet, prestanda och tekniska innovation. Oavsett om du behöver en kortskrivare för enklare kortproduktion eller för mer avancerade applikationer, har vi rätt lösning för dig.

Stöd för olika kortteknologier

Våra kortskrivare stöder olika teknologier och korttyper för att passa dina specifika krav. Smarta kort, chipkort eller integrerade kretskort (ICC) används för att lagra data på en chip, vilket gör dem idealiska för digitala signaturer och logisk åtkomstkontroll. Magstripe-kort används för att enkelt koda och lagra data på magnetremsan. Vi erbjuder både högkoeffensitet (HiCo) magstripe-kort för användning i applikationer där slitstyrka och hållbarhet är viktigt, samt lågkoeffensitet (Lo-Co) magstripe-kort som passar bra för lojalitetskort eller presentkort.

Här ser du vårt urval av skrivare – Vi rekommenderar Magicard som fabrikat, t.ex de stabila Magicard 300 eller 600 modellerna.

Kortskrivare Kategorier

Visar 1–20 av 51 resultat