Rörelse & Vibationsdetektorer – Glaskrossdetektorer

Maximera säkerheten med våra seismiska detektorer. Våra seismiska detektorer reagerar på vibrationer och rörelser som kan indikera obehörig åtkomst eller inbrottsförsök. De är idealiska för att övervaka känsliga områden och ger en pålitlig varning vid eventuella avvikelser.

Olika typer av larmgivare

Rörelsedetektorer och olika tekniker

Optimera säkerheten med våra högkvalitativa rörelsedetektorer i vår webbutik. Vi erbjuder ett brett sortiment av pålitliga detektorer som är utformade för att upptäcka rörelse och skydda ditt hem eller företag. Upptäck våra PIR-detektorer, mikrovågsdetektorer och kombinerade detektorer för en komplett lösning.

Skydda ditt utrymme med våra effektiva PIR-detektorer. Våra PIR-detektorer använder passiv infraröd teknik för att snabbt och tillförlitligt upptäcka rörelse. Med våra PIR-detektorer kan du vara säker på att oönskad rörelse kommer att upptäckas och varna omgivningen.

Få överlägsen detektering med våra avancerade mikrovågsdetektorer och ultraljudsdetektorer Mikrovågsdetektorer och ultraljudsdetektorer är utrustade med avancerad teknik för att detektera rörelse med hög precision. Dessa detektorer kan upptäcka rörelse genom hinder och ge en pålitlig varning vid eventuella intrångsförsök.

Maximera säkerheten med våra kombinerade rörelsedetektorer. Våra kombinerade detektorer kombinerar både PIR- och mikrovågssensorer för att ge en ännu mer pålitlig rörelsedetektering. Dessa detektorer är perfekta för att säkerställa att inga obehöriga rörelser undgår upptäckt.

Glaskrossdetektorer

Skydda dina fönster med våra glaskrossdetektorer. Våra glaskrossdetektorer är utformade för att omedelbart larma vid fönsterkross eller vibrationer. Med dessa detektorer kan du vara säker på att eventuella inbrottsförsök upptäcks och att rätt åtgärder vidtas i tid.

Seimiska & Vibrationsdetektorer

Få tidig varning med våra seismiska detektorer. Våra seismiska detektorer reagerar på vibrationer och rörelser som kan indikera inbrottsförsök. Dessa detektorer är idealiska för att övervaka värdefulla eller känsliga områden och ger tidig varning vid eventuella avvikelser.

Säkra dina ingångar med våra pålitliga magnetkontakter. Våra magnetkontakter övervakar dörrar, portar och fönster och aktiveras vid obehörig öppning. Med våra magnetkontakter kan du vara säker på att inga obehöriga kan komma in obemärkt.

Utforska vårt breda utbud av rörelsedetektorer, glaskrossdetektorer, seismiska detektorer och magnetkontakter idag för att säkerställa en trygg och säker miljö. Våra produkter levereras med hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Beställ nuoch få snabb leverans direkt till din dörr. Förbättra säkerheten och skydda ditt utrymme med våra pålitliga detektorer.

Visar 1–20 av 28 resultat