Larmöverföring – Larmsändare

Komplett utbud

Utforska vårt breda utbud av larmöverföringar till larmcentral och larmmottagare i vår webbutik. Vi erbjuder pålitliga och effektiva lösningar för att säkerställa att dina larmsignaler når fram till rätt plats i realtid. Vårt sortiment av larmsändare  inkluderar både 4G/LTE och IP-överföringar för olika typer av larm, inklusive brandlarm, inbrottslarm och driftlarm.

Olika typer

4G/LTE-larmöverföringar – Med våra larmsändare för 4G/LTE-larmöverföring kan du vara säker på att dina larmmeddelanden når larmcentralen snabbt och pålitligt. Genom att utnyttja den snabba och pålitliga 4G/LTE-nätverkstekniken kan du vara trygg med att din larminformation överförs i realtid.

IP-larmöverföringar – Våra larmsändare för IP-larmöverföring möjliggör säker och pålitlig överföring av larmmeddelanden via internet. Med hjälp av IP-protokollet kan du ansluta dina larmenheter till en larmcentral eller en larmmottagare och säkerställa snabb och tillförlitlig kommunikation.

Kombination

4G/LTE och IP i samma enhet.

För högsta säkerhet så väljer men med fördel en larmsändare med både IP och 4G för dubbla överföringsvägar.

SIM kort & Funktion:

SIM kort för M2M eller eget SIM kort är ett måste för dig som har en 4G sändare, observera att kortet alltid måste vara upplåst utan PIN kod.

Om du idag har ett larm med telefonlinje utgång eller 2/3G är det dags att uppgradera ditt larm, 2G och 3G näten släcks ner under 2023-2025.

Våra larmsändare är universiellla och fungerar till alla anläggning som idag använder IP eller telelinje/2G/3G.

Oavsett om det gäller brandlarm, inbrottslarm eller driftlarm, har vi larmöverföringar som passar alla typer av larmsystem. Våra produkter är utformade för att upprätthålla högsta säkerhetsstandarder och leverera pålitliga prestanda.

Utforska vårt sortiment av larmöverföringar idag och välj den lösning som bäst passar dina behov. Vi erbjuder högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Beställ nu och få snabb leverans direkt till din dörr.

Visar alla 5 resultat