-20%

Nödöppnare Typ P – Anpassad för flera Cylinderlås

Söderhamn Innovation

Beställningsvara - 3-7 dagar leveranstid


Nödöppnare Typ P – Säkerhet och Funktionalitet för Cylinderlås

Nödöppnare Typ P är designad för att monteras på befintliga cylinderlås som Assa 560. Den är vändbar och passar både höger- och vänsterhängda dörrar. Testad och godkänd enligt SS 3523:2022, den erbjuder pålitlig säkerhet med manipulationsskydd. Passar flera låstyper från Assa, Abloy, Boda och Trio-Ving.

4785,00 kr 5981,25 kr ink. moms

Beställningsvara - 3-7 dagar leveranstid

Nödöppnare Typ P – Säkerhet och Trygghet för Dina Dörrar

Nödöppnare Typ P är den perfekta lösningen för att säkerställa att dina dörrar är utrustade med en pålitlig och effektiv nödlösning. Speciellt designad för att monteras på befintliga cylinderlås som Assa 560, erbjuder denna nödöppnare en flexibel och användarvänlig installation.

Funktioner och Fördelar

 • Universell Design: Den vändbara regeln gör att du kan använda den på både höger- och vänsterhängda dörrar utan att behöva specificera detta vid beställning.
 • Godkänd och Testad: Certifierad enligt SS 3523:2022, vilket garanterar att produkten uppfyller höga säkerhetsstandarder.
 • Bred Kompatibilitet: Passar en mängd olika låstyper inklusive Assa, Abloy, Boda, Trio-Ving och Fas, vilket gör den till en mångsidig lösning för dina behov.

Kompatibla Låstyper

 • Assa: 560, 562, 564, 1560, 5584, 6580, 8561, 8562
 • Abloy: 4180, 8180, 456, EL582
 • Boda: 4235
 • Trio-Ving: 5122, 5132, 5133
 • Faslås: Fas 981 (ange höger- eller vänsterhängd dörr)
 • Smalprofillås: Assa 1361, 1362, 1380, 1385

Installation

 1. Förberedelse: Öppna dörren med befintligt vred (eller trycke) och justera vid behov för att säkerställa att dörren och låset fungerar smidigt.
 2. Avmontering av Vred: Ta bort vredet (vid typ T: ta bort trycket) och märk upp en centrumlinje. Byt ut befintlig medbringare mot den medföljande medbringaren.
 3. Montering av Fyrkantstapp: Sätt fyrkantstappen i låsets medbringare och montera mekanismen på tappen. Kapa fyrkantstappen enligt instruktionerna.
 4. Fästning av Ytterhylsa: Skruva fast ytterhylsan med låsets cylinder-ring och justera bottenplåten efter centrumlinjen.
 5. Fästning av Dragarm: Märk upp och skruva fast det övre fästet, justera dragarmen och skruva fast låsskruven. Tryck övre fästets arm mot dörren och justera insexskruven.
 6. Slutmontering: Montera ihop röret med det undre och övre fästet, säkerställ vertikal placering och skruva fast.

Viktiga Anvisningar

 • Modifiera Ej Komponenter: För att säkerställa full funktionssäkerhet ska ingående komponenter ej modifieras.
 • Regelbunden Kontroll: Utför regelbunden kontroll av monteringen och funktionen för att säkerställa fortsatt säkerhet och tillförlitlighet.

Storlek och Dimensioner

 • Storlek: Anpassad för kompatibla låstyper
 • Material: Högkvalitativa komponenter för långvarig användning

Med Nödöppnare Typ P kan du vara säker på att du har en pålitlig och säker lösning för dina dörrar. Perfekt för både kommersiella och privata fastigheter, denna nödöppnare garanterar enkel installation och trygg användning.

PDF Montageanvisning

Artikelnr: 30,01 Kategori: Etikett:
Varumärke/Fabrikat

×

0
  Din varukorg är tomÅtervänd till butik