RFID armband – Färgglada och vattentäta armband för säkerhets- och identifieringsbehov

Utforska vårt breda sortiment av RFID armband som är speciellt utformade för att möta dina säkerhets- och identifieringsbehov. Våra armband är inte bara praktiska och funktionella, utan också stilfulla och färgglada, vilket gör dem till en populär lösning för olika applikationer.

Vattentäta och slitstarka

Våra RFID armband är tillverkade av högkvalitativt och vattentätt material, vanligtvis silikon, vilket gör dem lämpliga för användning i olika miljöer och förhållanden. Oavsett om du behöver armband för idrottsevenemang, festivaler, nöjesparker eller andra tillställningar, kan du lita på att våra armband klarar av påfrestningar och håller sig intakta under hela användningen.

Anpassningsbara och mångsidiga

Vi erbjuder en rad olika färger, mönster och storlekar för att du ska kunna hitta det perfekta RFID armbandet som matchar din stil och ditt varumärke. Du kan också lägga till anpassade tryck, logotyper eller text för att skapa ett unikt och personligt utseende. Våra armband kan enkelt anpassas för olika ändamål, som identifiering av deltagare, åtkomstkontroll eller betalningssystem.

Hitta rätt produkt

Färgerna är endast val ocgh representerar inte produktens riktiga färg
Välj Typ av armband / Utseende

Välj teknik: EM eller Mifare

Lagerstatus

Armband tillverkas normat och tar ca 2-3 veckor

Visar 1–20 av 48 resultat