RFID Taggar – Ett omfattande sortiment för alla dina behov

Är du på jakt efter pålitliga och högkvalitativa RFID taggar för dina säkerhets- och identifieringsbehov? Då har du kommit till rätt ställe! Vår kategori RFID Taggar erbjuder ett brett utbud av produkter som är utformade för att möta de mest krävande kraven och förväntningarna.

Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa RFID taggar som är kompatibla med olika system och tekniker. Därför har vi ett brett utbud av chipvarianter för att tillgodose dina specifika behov. Våra taggar finns tillgängliga med chip som EM4200, Mifare1k, kombinationen av Mifare1k och EM4200, Mifare4k, kombinationen av Mifare4k och EM4200, samt DESFire. Du kan skräddarsy din lösning och välja det chip som passar bäst för dina applikationskrav.

Som alltid från oss, originalchip från NXP och EM Microelectronic. Allt för att våra RFID taggar ska fungera säkert och under lång tid, alltid med 2 års garanti.

Konsultation inom RFID

Vi kan erbjuda konsultation inom RFID för att hjälpa dig att identifiera vilken RFID teknik som används i ditt befintliga system eller vilken läsare som är lämplig för dina behov. Kontakta oss för vidare diskussion.

RFID Taggar Kategorier

Visar 1–20 av 281 resultat