-27%

EasyBadge Smart ID Card Design Software

Beställningsvara 5-20 dagar


7698,75 kr 10546,25 kr ink. moms

Beställningsvara 5-20 dagar

  • Kortprinter / kortskrivare säljs endast till företag eller organisationer.

    Eftersom alla skrivare är beställningsvara och tas fram efter order finns ingen retur eller ångerrätt.

    Om du inte har brutit förpackningen till skrivaren har du dock rätt att returnera den inom 5 dagar efter du mottagit den.

    Om du har frågor så kan du alltid kontakta oss via order/kontakt i huvudmenyn.

EasyBadge Smart-programvara kan koda NFC och kontaktlösa smartkort för din organisation och är en avancerad programvaran för plastkortutskrift.

Med sitt intuitiva system kan du komma igång på bara 60 sekunder.

Installationsguiden guidar dig genom processen steg för steg med hjälp av din logotyp eller anpassade konstverk för att skapa en fantastisk anpassad kortdesign.

Förutom Smart-programvaran kommer EasyBadge också komplett med sin egen app som låter dig lägga till eller redigera poster, ta bilder från din mobiltelefon eller surfplatta, ladda upp nya eller redigerade poster från var som helst i världen.

EasyBadge har utvecklats för att spara tid och det interaktiva hjälpsystemet gör att du kan ställa en fråga inom programvaran och inte bara kommer EasyBadge att ge dig svaret, det kommer att slutföra uppgiften för dig, vilket eliminerar behovet av att spendera tid på att titta igenom ett papper manual för hjälp.

Med obegränsade poster och möjligheten att koda NFC och kontaktlösa kort är EasyBadge Smart en perfekt lösning för universitet / högskolestudentkort, storföretagets personal-ID och system för utfärdande av resekortkort.

För att se hur EasyBadge är rätt lösning för dig, se videon eller ring teamet direkt för att boka din gratis demonstration.

EasyBadge Smart är kompatibel med alla större plastkortskrivare.

* OBSERVERA ATT ALLA VERSIONER AV EASYBADGE-PROGRAMVARA INTE ÄR MAC-KOMPATIBLA. *

Produktvikt: 0,02 kg

Artikelnr: EB-135 Kategori:
Vikt 200 g
Larm/Passer/Gravering

Varumärke/Fabrikat